Building site with Confetti

 

Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) is een bouwvorm waarbij een groep particulieren hun krachten bundelen en de touwtjes in handen nemen. Bewoners verenigen zich en fungeren op deze manier als opdrachtgever.

Berger Barnett helpt u om samen met uw toekomstige buren uw droomhuis te realiseren tegen een scherpe prijs. Wij helpen u bij het opzetten van een project en kunnen u adviseren en begeleiden tot aan de oplevering. 

Wij werken niet met een vaste projectontwikkelaar of aannemer, de bouwgroep is in the lead. Zo kunt u als groep besluiten het proces en de financiering e.d. zelf te regelen om kosten te besparen maar indien gewenst kunnen wij deze taken uit handen nemen of gaan wij op zoek naar geschikte partners.

Naast het realiseren van een betaabare custom-fit woning heeft gezamelijk bouwen een ander voordeel. Doordat bewoners reeds in een vroeg stadium bij elkaar komen is het mogelijk om gemeenschappelijke voorzieningen realiseren en te delen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een daktuin, een logeerappartement, een gedeelde electrische auto of een moestuin, de keuze is aan u.

Indien u geïnteresseerd bent in de mogelijkheden van CPO, schrijf u dan in via het online formulier (onder het kopje inschrijven) en blijf op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen.

Heeft u vragen of bent u (met een bouwgroep) op zoek naar een CPO architect bel of mail dan naar BB@bergerbarnett.nl dan maken we een afspraak om de mogelijkheden te bespreken, uiteraard onder het genot van een kop koffie of thee.