Henricus School

Invited guests take a special look around de Henricus

On May 8th a small group of especially invited guests looked around the Henricus, our prize-winning school renovation and extension.



As part of a building study organised by Ecophon, details of the building’s design and treatment were put in the context of its history.


The presentation and discussion were wide ranging, from acoustic treatments (Ecophon), to new educational visions (Stichting KBA), to maximising the building fabric efficiency and providing a school for the future in a listed building (Berger Barnett Architects).  Everything was rounded off with guided tours of the building that illustrated clearly why the school won its nominations and special Award last year. 


Project: Henricus School

×

Comments are closed.